Despre mine

Uneori, dedicarea si dorinta de a ajuta omul, de a-i fii alaturi in procesul de vindecare, se dovedesc a fi cele mai importante calitati ale profesionistilor in psihologie. Fara acestea doua, nu-mi pot inchipui dezvoltarea personala si profesionala; fara acestea doua, experienta terapeutica nu poate fi una memorabila si cu o reala utilitate pentru client.

Familia este primul univers al oricarui copil si viitor adult. De aceea, problemele aparute in acest univers sunt in masura sa marcheze individul pentru intreaga viata. La fel, relatiile interumane se formeaza prima data in sanul familiei, iar calitatea acestora va influenta decisiv derularea celor ce vor urma. Psiholog Ana-Maria Nataletu

Acesta este motivul pentru care acord un interes aparte terapiei sistemice. Terapia sistemica este o forma de terapie care permite adoptarea problemelor individului in cadrul si prin prisma sistemului din acesta face parte – cuplu sau familie si intervine cu succes in deteriorarea relatiilor intrafamiliale care se poate produce.

Sunt absolventa a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu, Bucuresti, si Terapeut sistemic in intervizare. Imi desfasor activitatea in cadrul Asociatiei Romane pentru Sanatate Mintala, o organizatie non-guvernamentala tanara si plina de speranta.

Deschiderea, adaptabilitatea, dedicarea si dorinta de a intelege omul si problemele sale – acestea sunt trasaturile pe care doresc ca activitatea mea profesionala si personala sa le reflecte cu fiecare client, cu fiecare proiect, cu fiecare clipa.

Zambet si armonie va doresc tuturor!

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: